Ecologisch

Cohousing Boldershof heeft heel wat ambities op ecologisch vlak. Alle woningen worden gebouwd volgens de BEN (Bijna Energie Neutraal)-normen. Alle energie wordt ter plekke geproduceerd via zonnepanelen en een grondwarmtepomp. Er komt geen gasaansluiting. Door nu al energieneutraal te bouwen, anticipeert cohousing Boldershof op toekomstige wettelijke verplichtingen, maar houden we vooral onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. Cohousing is de ideale woonvorm om zo ecologisch mogelijk te leven: er is plaats voor autodelen, groepsaankopen, gemeenschappelijk gebruik van allerhande materiaal…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: